Grupni programi, grupno učenje, učenje u paru, kursevi za dvoje, grupna predavanja, učenje u grupi - OAK Online Akademija

GRUPNI PROGRAM

Grupni časovi u Online Akademiji podrazumijevaju rad u manjim grupama od 3 do 5 učenika. Ovakav način izvođenja nastave kroz grupne kurseve najčešće se odvija po ustaljenom planu i programu i prilično je popularan kod osoba koji se mogu uklopiti u fiksne termine. Izvođenje grupne nastave vrlo je dinamično gdje se za razliku od individualnih časova, polaznici brže ohrabre da komuniciraju i stječu potrebno samopouzdanje. Obično je grupno učenje idealno za početnike, jer učenici neće morati sami da nose teret odgovornosti. Osim materijala iz udžbenika, predavači spremaju i dodatne kreativne materijale, zanimljive aktivnosti i prezentacije. Najprihvatljiviji način educiranja po pitanju cijene su grupne edukacije.

Grupni programi i grupno učenje je preporučeni vid edukacije polaznicima koji bolje funkcionišu u grupama, te na taj način imaju mogućnost upoznati nove osobe istih interesovanja i ostvariti komunikaciju sa njima. Grupni časovi idealni su za one osobe koje:

  • vole da učestvuju u grupnoj komunikaciji;
  • uživaju u timskom okruženju;
  • su komunikativne i vole izraziti svoje mišljenje.

DUO PROGRAM

DUO (u paru) je grupna nastava u kojoj učestvuju dva polaznika koja bi trebala da imaju približan nivo znanja. Ovaj vid nastave se preporučuje dobrim/najboljim prijateljima, parovima, kolegama s posla ili iz razreda. Na taj način zajedno sa osobom s kojom volite provoditi vrijeme učestvujete u zajedničkoj aktivnosti i samim tim atmosfera je opuštenija.

DUO (u paru) grupno učenje idealno je za osobe koje:

  • vole raditi u paru
  • uživaju u zajedničkim aktivnostima sa dragim osobama
  • žele zajedno naučiti nešto novo
  • se lakše organizuju u dvoje
Copy link
Powered by Social Snap