Individualni programi, online predavanja, samostalno, 1 na 1 predavanje, predavač za sebe - OAK Online Akademija

INDIVIDUALNI PROGRAMI

Individualni časovi, ili časovi “jedan na jedan” su vjerovatno najkorisniji oblik usvajanja novih vještina. Posvećenost polazniku kroz individualni način izvođenja nastave je mnogo veća i samim tim motivacija i zainteresovanost polaznika za individualno učenje. Mnogi polaznici imaju strah od usmenog izražavanja u grupi, stoga se odlučuju za individualnu obuku jer na taj način imaju punu pažnju i direktnu komunikaciju sa predavačem. Individualno učenje ili individualna edukacija je jedan od najpopularnijih vidova edukacije koji je najčešće zastupljen.

Još jedan od razloga zbog čega se polaznici odlučuju za individualne programe jeste što rade u smjenama i imaju mnogo privatnih obaveza zbog čega se ne mogu uklopiti u grupne i fiksne termine. Online privatni časovi su mnogo fleksibilniji i lakše se prilagođavaju potrebama polaznika. Greške polaznika se u ovom vidu brže i lakše ispravljaju te je tim omogućen i brži napredak polaznika. Cijene privatnih (1na1) časova su veće, iz razloga jer je predavač u potpunosti posvećen samo vama!

Individualna edukacija idealna je za osobe koje:

  • tragaju za postizanjem vrlo konkretnih ciljeva, kao što su pripreme za konkretan ispit, popravljanje ocjene, razgovor za posao, i sl.;
  • žele više prostora za praktičnu vježbu;
  • žele veću posvećenost predavača;
  • preferiraju samostalni rad;
  • žele brže rezultate;
  • imaju tijesan raspored.
Copy link
Powered by Social Snap