Individualne instrukcije, online predavač, 1 na 1 učenje, rezerviši predavača, samostalno učenje, individualna predavanja - OAK Online Akademija

INSTRUKCIJE

U sekciji Instrukcije možete pronaći više informacija o cijenama i načinu rada. Za početak su tu instrukcije iz engleskog, instrukcije iz informatike i instrukcije iz matematike. Osim online kurseva koji se odvijaju po planu i programu Online Akademije, za Vas smo pripremili i klasične online časove koji se odvijaju po Vašim zahtjevima. Klasične online instrukcije za naše osnovce i srednjoškolce iz matematike, informatike, engleskog jezika te konverzacijskog engleskog jezika sa temama po Vašem izboru ili u dogovoru sa predavačima. Instrukcije će pratiti vaše školske zadatke, plan i program, a više informacija možete dobiti ako provjerite rubriku Instrukcije.

Pored klasičnih instrukcija tu je i obuka uposlenika, kao i ljudi koji se spremaju za razna testiranja i međunarodne ispite i upise u srednje škole i na fakultete. Pripreme za razna testiranja koja su međunarodno priznata (TOEFL i IELTS za engleski jezik, ECDL za IT) su neki od programa koje imamo spremljene za Vas. Online obuka i instrukcije pogodne su za sve polaznike kojima certifikat nije potreban, kao i onim polaznicima koji znaju šta im treba i imaju jasno definisan cilj. Možete birati između individualnih i grupnih časova.

Iako je fokus na engleskom jeziku i IT-u, nismo zapostavili ostale nauke i predmete. U programu imamo spremljene online instrukcije i online konsultacije iz ostalih predmeta.

Prijemni i popravni ispiti, eksterna matura

Prijemni ispit za srednju školu i prijemni ispit za fakultet nikad nije bio jednostavan i često zahtjeva ozbiljniju pripremu za upis u željenu srednju školu ili fakultet. U Online Akademiji smo pripremili instrukcije za prijemni ispit iz matematike, informatike i engleskog jezika. Pored prijemnih ispita nudimo i instrukcije za eksternu maturu, obuku za takmičenja, pripremu za redovne i popravne ispite.

Pripreme za prijemne ispite, kao i popravne često se uzima zdravo za gotovo. Kako ne bi došli nepripremljeni i iznenađeni, trebalo bi da nešto poduzmete po tom pitanju. Eksterna matura je već godinama jedan od bitnijih segmenata obrazovnog procesa. Zašto izgubiti priliku za upis u bolju srednju školu ili školu Vaših snova, kad možete odvojiti jedan dio vremena da se kvalitetnije pripremite.

FLEXI
22 KM/ čas
Broj polaznika: 1
Broj časova: <=11
Rok izvršetka: 1 mjesec
Plan i program: po Vašem zahtjevu
Odaberi
INDIVIDUALNO
18 KM/ čas
Broj polaznika: 1
Broj časova: >=12
Rok izvršetka: po dogovoru
Plan i program: po Vašem zahtjevu
Odaberi
Copy link
Powered by Social Snap