Edukacija za djecu, instrukcije za djecu, školske instrukcije, osnovna škola, srednja škola - Dječiji program - OAK Online Akademija

PROGRAMI ZA MALU RAJU

Naši kursevi za djecu su prilagođeni dječacima i djevojčicama od 5 do 12 godina koji se odvijaju u opuštenoj atmosferi. Kako su IT i engleski jezik jedni od stubova današnjeg društva, tako se tim Online Akademije odlučio da u svoj program uvrsti i kurseve za djecu. Po jasno definisanom planu i programu mala raja imaju priliku da nauče osnove jezika i informatike, a sve to kroz online obuku i zanimljive igrice, muziku, šalu i zabavne časove, te na taj način postave čvrste temelje za dalje obrazovanje. Kao i u ostalim edukacijama, imate priliku birati da Vaša djeca uče jedan na jedan online sa predavačem ili u timu sa njihovim drugarima i drugaricama.

Za početak u ponudi imamo engleski jezik za djecu, a u bližoj budućnosti planiramo i druge aktivnosti za naše školarce iz ostalih predmeta kao što su bosanski jezik, matematika, informatika itd, gdje ćete kroz vježbe računanja, igre memorije i učenje abecede spremni dočekati naredne korake u Vašim životima.

INDIVIDUALNI
15 KM/ čas
Broj polaznika: 1
Sedmično predavanja: 4
Trajanje časa: 30 min
Blok časovi: preporučeno
Plan i program: Online Akademije
Dobna skupina: 5-12 godina
Odaberi
Copy link
Powered by Social Snap