Sudsko prevođenje za Engleski jezik - Sudski tumač - Ovjereni prevod - OAK Online Akademija

SUDSKI TUMAČ

Treba Vam prijevod koji je kvalitetan, a u isto vrijeme i ovjeren od strane sudskog tumača za engleski jezik, sudskog tumača za njemački jezik ili sudskog tumača za arapski jezik? Nema problema! U našem timu su i provjereni online sudski tumači:

  • sudski tumač za engleski jezik
  • sudski tumač za njemački jezik
  • sudski tumač za arapski jezik

koji će, nakon što pregledaju i naprave besplatnu procjenu, javiti Vam se u najkraćem roku. Važno je istaknuti da se prijevod ne naplaćuje po stranici, nego po kartici teksta. Konačna cijena ne zavisi samo od propisane tarife pa se i ona mijenja u zavisnosti od hitnosti prijevoda.

Sudskog tumača imenuje nadležni Sud, a njegov posao je prevođenje na zahtjev pravne ili fizičke osobe/lica. Ovjereni prevod je prevod koji svojim potpisom i pečatom ovjerava naš sudski tumač, te garantuje i potvrđuje da je prevod istovjetan originalu.

Prevodilačku karticu predstavlja 1.500 slovnih znakova s razmacima, koja se obračunava prema konačnom prijevodu. Pojedini prevodi koji iznose manje od 1500 slovnih znakova obračunavaju se kao jedna kartica (najmanja jedinica obračuna prijevoda).

NA B/H/S
20 KM
po jednoj prevodilačkoj kartici
Prijevod sa stranog jezika na bosanski/hrvatski/srpski
Odaberi
NA STRANI
25 KM
po jednoj prevodilačkoj kartici
Prijevod sa bosanskog/hrvatskog/srpskog na strani jezik
Odaberi

Zatraži prijevod

Popunite formu nakon čega ćemo vas kontaktirati

Informacije o klijentu

Informacije o prevodu

Vaš dokument u DOCX formatu - veličine do 5 MB.
Copy link
Powered by Social Snap