Edukacije

Odaberite Vašu narednu edukaciju

Online Akademiju trenutno čini pet odjela, i to: Akademija za engleski jezik koja u ponudi ima opće i specifično namjenjene kurseve sve do C2 nivoa. Akademija za njemački jezik sa općim kursevima njemačkog jezika od A1 do C1 nivoa. IT Akademija sa osnovnim i naprednim kursevima iz oblasti informacijskih tehnologija. Instruktivna nastava i Edukacija za djecu. Naš primarni cilj je da za Vas obezbijedimo bogat izbor kvalitetnih edukacija uz najpovoljnije cijene.

Prikaz 1-9 od ukupno 26 rezultata

Android

Ukoliko imate ideju za “ubojitu” Android aplikaciju a nedostaje Vam znanje, na pravom ste mjestu jer će Vam ovaj kurs pomoći da napravite Vašu prvu aplikaciju!
5 Polaznika

Java

Ovaj kurs pomoći će Vam da naučite Java programski jezik na jednostavan i jedinstven način koji nadilazi sintaksu.
5 Polaznika

Opći njemački jezik

Od početnog do naprednog stepena kroz ovaj program ćete usvojiti sve vještine potrebne za ugodnu i laku komunikaciju na engleskom jeziku.
5 Polaznika

Edukacije za firme

Engleski jezik i IT edukacije za firme i poslovna lica.
10 Polaznika

Osnove rada na računaru

Za sve osobe koje imaju potrebu da brzo i efikasno steknu osnovno znanje poznavanja rada na računaru.
5 Polaznika

Poslovni Engleski jezik

Studenti će razvijati vještine s naglaskom na poslovni kontekst i okruženje te će naučiti vokabular koji se redovno koristi u poslovnom svijetu.
5 Polaznika

Adobe Photoshop

Naučit ćete koristiti razne alate i panele za rad u programu, te pripremati dokument ovisno o vrsti potrebe grafičke pripreme.
5 Polaznika

Engleski u IT-u

Kurs je namijenjen upravo studentima i već dokazanim IT stručnjacima koji žele da unaprijede svoje vještine iz engleskog jezika vezanog direktno za informatičke tehnologije.
5 Polaznika

C++

Kroz jednostavne primjer moći ćete da pravite jednostavne programe i koristite računar za rješavanje zanimljivih slagalica.
5 Polaznika
Share via