Edukacije

Odaberite Vašu narednu edukaciju

Online Akademija OAK je najsavremenija platforma za online edukaciju. Edukacija nikad nije bila lakša i pristupačnija nego sada. Online Akademiju trenutno čine četiri odjela, i to: Akademija za jezike koja u ponudi ima opće i specifično namjenjene kurseve engleskog, njemačkog, italijanskog, arapskog, francuskog, španskog i turskog jezika… sve od osnovnog A1 do naprednog C2 nivoa. IT Akademija sa osnovnim i naprednim kursevima programiranja, dizajniranja, digitalnog marketinga, baza podataka, modeliranja, poznavanja rada na računaru – windows, office i internet… iz oblasti informacijskih tehnologija. Edukacija za djecu gdje su kursevi prilagođeni dječacima i djevojčicama – maloj raji od 5 do 12 godina, a koji se odvijaju u opuštenoj atmosferi. Instruktivna nastava za sve uzraste sa širokim spektrom edukacija i profesora iz raznih oblasti. Naš primarni cilj je da za Vas obezbijedimo bogat izbor kvalitetnih edukacija uz najpovoljnije cijene.

Prikaz 1-9 od ukupno 33 rezultata

Figma UX/UI

Kurs je predviđen za osobe koje žele da prošire znanje i steknu nove vještine.
5 Polaznika

Osnove UI/UX dizajna

Početni kurs za uvod u dizajn, ui/ux, interfejs, aplikacije, web stranice.
5 Polaznika

Opći francuski jezik

Od početnog do naprednog stepena kroz ovaj program ćete usvojiti sve vještine potrebne za ugodnu i laku komunikaciju na francuskom jeziku.
5 Polaznika

Opći španski jezik

Od početnog do naprednog stepena kroz ovaj program ćete usvojiti sve vještine potrebne za ugodnu i laku komunikaciju na španskom jeziku.
5 Polaznika

Opći arapski jezik

Od početnog do naprednog stepena kroz ovaj program ćete usvojiti sve vještine potrebne za ugodnu i laku komunikaciju na arapskom jeziku.
5 Polaznika

Opći italijanski jezik

Od početnog do naprednog stepena kroz ovaj program ćete usvojiti sve vještine potrebne za ugodnu i laku komunikaciju na italijanskom jeziku.
5 Polaznika

Digitalni marketing

Naučite kako da privučete svoje ciljne grupe na pravi način.
5 Polaznika

Android

Imate ideju za “ubojitu” Android aplikaciju, naučite kako da je napravite!
5 Polaznika

Java

Naučite java programiranje na jednostavan i jedinstven način!
5 Polaznika
Share via