Edukacije za firme

Edukacije informatike i engleskog jezika za firme, kompanije, tvrtke - IT Kursevi - OAK Online Akademija
  • Predavač: OAK
  • Polaznika: 10
  • Trajanje: 20 predavanja

Edukacija za firme namijenjena je za obuku, edukaciju, doedukaciju, trening i kurseve za vaše radnike, uposlenike, timove, organizacije, udruženja, kompanije, tvrtke te time direktno ostavite bolji utisak u poslovnom svijetu. Iskoristite ovu priliku za poslovno usavršavanje, kroz naše edukacije poboljšate rad i produktivnost te unaprijedite i usavršite poslovanje vašeg preduzeća. Pogledajte i ostale, specifično namjenjene online kurseve u OAK odjelima: Akademija za engleski jezik, Akademija za njemački jezik i IT akademija.

Poslovanje je u današnjem svijeti nezamislivo bez poznavanja barem jednog stranog jezika i rada na računaru. Engleski jezik je odavno preuzeo vodeću ulogu u poslovnom svijetu. Poslovna putovanja, saradnja sa inostranim kompanijama i skoro svakodnevna konverzacija i komunikacija, čak i sami rad na računaru zavisi u mnogome od engleskog jezika. Važnost poznavanja rada na računaru te rada sa određenim programima ne treba posebno ni isticati.

Kursevi engleskog jezika i IT-a koje priprema Online Akademija omogućavaju Vam da dodatno usavršite Vaše zaposlene i ostavite bolji utisak u poslovnom svijetu. Kursevi se organizuju u dogovoru s Vašom firmom i prilagođeni su Vašim zahtjevima, a plan i program kursa dogovaramo skupa.

U ponudi imamo specijalizovane kurseve engleskog za skoro sve struke, a možete se odlučiti i za opći engleski. Naš IT program također pokriva sve segmente potrebne za kvalitetnu edukaciju.

Prije početka obuke savjetujemo i besplatno testiranje zbog utvrđivanja nivoa i lakše organizacije rada.

  • Plan i program 0/0

    Po vašoj želji i potrebi

    No items in this section
Admin bar avatar
Online Akademija
Online Akademija

Informacije o firmi i odgovornom licu

Informacije o edukacijskom programu

1 predavanje = 2 časa sa pauzom od 10 minuta.

Cijena već od

15 KM
Copy link
Powered by Social Snap