Prijemni ispiti – Instrukcije

Instrukcije za prijemne ispite srednjih škola i fakulteta - Informatika, Engleski, Matematika - OAK Online Akademija
 • Predavač: OAK
 • Polaznika: 5
 • Trajanje: 1 predavanja

Prijemni ispit za srednju školu i prijemni ispit za fakultet nikad nije bio jednostavan i često zahtjeva ozbiljniju pripremu za upis u željenu srednju školu ili fakultet. U Online Akademiji smo pripremili instrukcije za prijemni ispit iz matematike, informatike i engleskog jezika. Pored prijemnih ispita nudimo i instrukcije za eksternu maturu, obuku za takmičenja, pripremu za redovne i popravne ispite.
Ukoliko su Vam potrebne generalne instrukcije više informacija možete pronaći na stranici instrukcija. Prijavite i uvjerite se zašto je nama kvalitet na prvom mjestu.

Cilj edukacije – Prijemni i popravni ispiti, eksterna matura

Pripreme za prijemne ispite, kao i popravne često se uzima zdravo za gotovo. Kako ne bi došli nepripremljeni i iznenađeni, trebalo bi da nešto poduzmete po tom pitanju. Eksterna matura je već godinama jedan od bitnijih segmenata obrazovnog procesa. Zašto izgubiti priliku za upis u bolju srednju školu ili školu Vaših snova, kad možete odvojiti jedan dio vremena da se kvalitetnije pripremite.

Trajanje i cijene edukacije

Više informacija možete pronaći u našem cjenovniku, gdje možete birati različite pakete, a sve po vašoj potrebi, tj. moguće je da i Vi izaberete ritam koji Vam najviše odgovara.

Online nastava se pohađa dva do četiri puta sedmično u zavisnosti od odabranog termina i intenziteta pohađanja instrukcija. Jedan susret, tj. jedan čas ima trajanje od 45 minuta. Trajanje instrukcija zavisi od vaše potrebe i odabranog broja časova, pri čemu se minimalno može odabrati 8 časova. Cijena časa zavisi od odabranog programa, a iste možete vidjeti pri ispunjavanju forme za prijavu ili na stranici cjenovnik.

Prijava na edukaciju

Prijava na edukaciju vrši se popunjavanjem online forme/obrasca koju možete pronaći na stranici odabrane edukacije kliknom na dugme “Prijavi se”. Početak edukacije za grupe zavisi od broja prijava te rezultata provjere znanja polaznika pri čemu se grupe nastoje formirati u skladu sa prethodno navedenim pravilima. Edukacija počinje po formiranju grupe, a o terminima održavanja časova bićete pravovremeno obavješteni.

Termini za individualne edukacije su potpuno fleksibilni i prilagođavaju se prijavljenom polazniku. Predavač je u potpunosti posvećen kandidatu, što omogućava i brži napredak polaznika. Individualne edukacije se brže formiraju i počinju po dostupnosti predavača i polaznika, što se može realizovati kroz nekoliko dana.

Tehničke specifikacije

Za neometano pohađanje naše online nastave u nastavku možete pronaći preporučene tehničke specifikacije potrebne za rad:

 • Uređaj: Računar / Laptop
 • Periferija: Miš / Slušalice / Mikrofon / Kamera
 • Operativni sistem: Windows 10 / iOS
 • Internet pretraživač: Chrome / Firefox / Opera / Brave / Safari
 • Aplikacija/program: instaliran i spreman za rad
 • Internet konekcija: 2Mbps download i 0.5 Mbps upload
 • Plan i program 0/0

  Po vašoj želji i potrebi

  No items in this section
Admin bar avatar
Online Akademija
Online Akademija

Informacije o polazniku

//

Informacije o edukacijskom programu

Program za malu raju - dobna skupina: 5-12 godina.
1 predavanje = 2 časa sa pauzom od 10 minuta.

Cijena već od

15 KM
Copy link
Powered by Social Snap