Uspješno završene edukacije u firmama

Uspješno završene edukacije u firmama: mega-em, mega-trans, vstv - visoko tuzilastvo, access i excel kurs online, uživo, OAK, Online Akademija

Proteklog vikenda uspješno su završene edukacije firmama: VSTV-u (Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH) i firmama Mega-em d.o.o. i Mega-trans d.o.o. Visoko. Nastava je održavana online i u prostorijama firme. Uspješno je edukovano 17 osoba i ovim putem želimo iskazati veliku zahvalnost na profesionalnosti i ukazanom povjerenju.

Održane su edukacije iz Microsoft Access-a i Naprednog Excel-a te su polaznici mogli da se upoznaju kako sa osnovama, tako i sa naprednijim izazovima koji ovi kursevi nude. Ovdje možete saznati više o kursevima Access i Napredni Excel. Online Akademija je svakako i Microsoft globalni partner za edukaciju pa je to dalo i dodatni kvalitet i jačinu ovoj obuci.

Polaznici su bili zadovoljni edukacijom:

Nedavno sam uspješno završio vaš kurs excela i želim ovim putem da pohvalim vaš rad i rad vašeg predavača. Zahvaljujem vam se za znanje koje ste mi omogućili da usvojim i evo danas aktivno primjenjujem u radu.

Emir Čaluk

Profesionalni, ljubazni, susretljivi.

Amra Lepić

Ove edukacije u firmama su pokazatelj odličnog rada Online Akademije i sigurno je da će i ove brojke ohrabriti i ostale kompanije da posegnu za usavršavanjem svojih uposlenika. Više informacija o kursevima za firme možete pronaći ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap