Online Akademija

Online Akademija OAK je najsavremenija platforma za online edukaciju. Edukacija nikad nije bila lakša i pristupačnija nego sada. Online Akademiju trenutno čine četiri odjela, i to: Akademija za jezike koja u ponudi ima opće i specifično namjenjene kurseve engleskog, njemačkog, italijanskog, arapskog, francuskog, španskog i turskog jezika… sve od osnovnog A1 do naprednog C2 nivoa. IT Akademija sa osnovnim i naprednim kursevima programiranja, dizajniranja, digitalnog marketinga, baza podataka, modeliranja, poznavanja rada na računaru – windows, office i internet… iz oblasti informacijskih tehnologija. Edukacija za djecu gdje su kursevi prilagođeni dječacima i djevojčicama – maloj raji od 5 do 12 godina, a koji se odvijaju u opuštenoj atmosferi. Instruktivna nastava za sve uzraste sa širokim spektrom edukacija i profesora iz raznih oblasti. Naš primarni cilj je da za Vas obezbijedimo bogat izbor kvalitetnih edukacija uz najpovoljnije cijene.

Online edukacija

Mi se prilagođavamo Vašim zahtjevima, učite s nama sa bilo kog mjesta, od parka i kafića do udobnosti Vašeg doma, koristeći najnoviju tehnologiju. Vrijeme postaje najveći luksuz jer ga nemamo dovoljno, ali zato je tu tim Online Akademije koji će vam na najlakši način približiti sve čari edukacije, prije svega iz oblasti engleskog jezika i IT-a.

Naš moto je ”Semper ad meliora” (Always towards better things) i mi smo tu da Vas motivišemo da ne odustanete, jer znamo da učenje nije nimalo lagan proces. Ciljevi su jasni – jačanje vještina, pripreme za tržište rada i buduću karijeru, potencijalna promjena zvanja te podrška razvoju poduzetništva. Tim Online Akademije čine školovani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u podučavanju i to je naš kvalitet.

Misija

Korijeni učenja su gorki, ali su plodovi slatki.


Naša misija je ponuditi našim polaznicima najkvalitetniju edukaciju i veliki broj programa za učenje iz raznih oblasti, prvenstveno engleskog jezika i IT-a. Kod nas je akcenat na KVALITETU, ne na KVANTITETU i tim Online Akademije svojim znanjem i iskustvom čvrsto stoji iza ovih riječi. Naš programa rada je savremen i prilagođen je svim generacijama polaznika. Kroz individualne časove i časove u manjim grupama naši polaznici postaju samouvjereniji i brže usvajaju znanje. Svim polaznicima se posvećuje jednaka pažnja i to je ono na šta stavljamo akcenat.

Vizija

Svako ko prestane učiti je star, bilo da ima dvadeset ili osamdeset godina.


U digitalizovanom svijetu javlja se sve veća potreba za usvajanjem znanja preko modernih tehnologija. Danas je nezamislivo da građani bilo koje dobi ne koriste neki od uređaja kao što su laptopi, desktop računari, mobiteli, i sl. Paralelno s tim se razvijala i online edukacija i naša vizija je da putem svih navedenih uređaja olakšamo našim polaznicima učenje i da ohrabrimo pripadnike raznih dobnih skupina da sa učenjem nikada ne treba prestati. U budućnosti tim Online Akademije planira konstantni razvoj i uvođenje kurseva iz drugih oblasti.

Kvalitet

Pravo obrazovanje znači podsticanje sposobnosti da se bude zainteresovan za nešto.


Moderno doba je našlo način kako da spoji svoje karakteristike u jednu kvalitetnu cjelinu. Za edukaciju je uvijek nužno da uložite energiju, novac i vrijeme. Tim Online Akademije je odlučio da Vas spasi gubljenja nepotrebnog vremena, ulaganja većih količina novca i trošenja energije. Pohađanjem nastave u Online Akademiji uživate u edukaciji sa mjesta kojeg želite, jednim klikom i pojavite se doslovno minutu prije početka časa. Kvalitet je naša vodilja i u skladu s tim naši predavači se konstatno usavršavaju kako bi Vama ponudili što kvalitetniju nastavu i podstakli Vašu zainteresovanost.

Partneri

Microsoft-logoMicrosoft in Education Global Training Partner Badge - Online Akademija

Online Akademija u brojkama

33
PROFESIONALNA PREDAVAČA

37
EDUKACIJSKIH PROGRAMA

62
ZADOVOLJNA KLIJENTA

1264
ZADOVOLJNIH STUDENATA

Osnivači

Upoznajte osnivače Online Akademije

Azer Denjo

Osnivač udruženja

Samir Fajković

Osnivač udruženja

Emina Bičević

Osnivač udruženja

Alim Hasančević

Osnivač udruženja

Newsletter

Želite redovno primati naše obavijesti? Prijavite se za naš newsletter i budite na vrijeme informisani o akcijama i pogodnostima Online Akademije.

Kontakt

  • Online Akademija
  • Olivera Ibrahimovića br.7, 71000 Sarajevo, BiH
  • info@oak.ba
  • +387 64 41 20 868
Copy link
Powered by Social Snap