Edukacija za djecu

Edukacija za djecu, instrukcije za djecu, školske instrukcije, osnovna škola, srednja škola - Dječiji program - OAK Online Akademija

Od ranih dana u programu Online Akademiju će se naći za svakog po nešto pa smo tako pripremili i edukaciju za malu raju po provjerenim programima.

Istraživanja su pokazala da djeca usvoje 50% sposobnosti do svoje četvrte godine, a 30% do svoje osme godine. Takvi podaci nam govore da se upravo u tom period postavljaju temelji za budućnost i cjeloživotno učenje.

Većina psihologa dijeli mišljenje da je potrebno učiti strani jezik čak i prije polaska u osnovnu školu, već od četvrte godine. To su godine kada djeca ,,upijaju’’ skoro sve pa tako i nove riječi i akcenat. Još jedna od prednosti učenja u ranoj dobi je da djeca nemaju nikakvog pritiska, nema ocjenjivanja i uči se kroz pjesmice, zanimljive vježbe i smijeh.

Uz udžbenike koji će se koristiti u nastavi, raspolažemo i ostalim materijalima koji su potrebni svim školarcima, osnovcima i srednjoškolcima za lakše praćenje nastave. Ukoliko naši najmlađi imaju problema sa engleskim jezikom, informatikom i ostalim predmetima, onda ste došli na pravo mjesto, jer tim Online Akademije će dati sve od sebe da učini vaše živote lakšim. Više informacija možete provjerom edukacije Engleski za malu raju.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap