On-demand webinar: Magija Orijenta

Besplatan webinar magija orijenta online akademija OAK

Četvrti webinar u organizaciji Online Akademije OAK je za nama. Nastavili smo sa pričom o jezicima, a ovaj put smo govorili o orijentalnim jezicima koje imamo u našoj ponudi i koji su u posljednje vrijeme iznimno popularni zbog interesa ljudi za orijent. Webinar je protekao u odličnoj i edukativnoj atmosferi gdje su naše panelistkinje izlagale zanimljivosti i približile jezik svim posjetiocima koji su na kraju mogli biti zadovoljni onim što su vidjeli i čuli.

Neki od posjetioca su podijelili svoje impresije i očito im je ostala urezana fraza iz perzijskog jezika koja opisuje koliko nekom neko nedostaje, mogli smo vidjeti da se dosta riječi u turskom, arapskom i perzijskom kaze na potpuno isti način, itd. Za sve prisutne je bio organizovan i kviz gdje su svi mogli da učestvuju i gdje smo odlučili nagraditi pobjednike.

Na kraju se zahvaljujemo našim panelistkinjama Šejli Delalić, Kaniti Džaka i Farah Tahmaz Zenunović koje su opet pokazale da u našoj državi ima itekako vrijednih, pametnih i talentovanih ljudi. Zahvaljujemo se i svim učesnicima i nadamo se skorijem druženju. Snimak ovog nadasve zanimljivog webinara je dostupan kao on-demand kojeg možete pregledati. Ovo je vrijedno gledanja.

Poklon iznenađenje

Poklon iznenađenja je ovaj put popust od 20% na sve grupne edukacije do kraja septembra. Da biste ostvarili pogodnost navedenog popusta sve što trebate uraditi je upisati promo kod: OAK20MO u komentar prilikom prijave na edukaciju. Pogledajte široku ponudu edukacija te odaberite nešto za sebe i isporistite popust od 20%!

Ukoliko imate dodatnih upita, slobodno nam se javite, a mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem vremenskom roku.


Prijava na on-demand webinar: Magija Orijenta

Share via
Copy link
Powered by Social Snap