On-demand webinar: QA i UI/UX te mogućnost (važnost) prekvalifikacije

QA i UI/UX te mogućnost (važnost) prekvalifikacije - Besplatan webinar - Online Akademija OAK

Ovaj četvrtak je bio rezervisan za još jedan webinar u organizaciji Online Akademije OAK na temu: QA i UI/UX te mogućnost (važnost) prekvalifikacije. Imali smo priliku čuti koje stvari moramo imati na umu kada govorimo o QA testiranju (Quality Assurance) i UI UX dizajnu (User Interface i User Experience). Teme iz ove dvije oblasti, koje su svakako jedne od najatraktivnijih u IT svijetu, svaki dan privlače pažnju većeg broja ljudi. Ovaj jedinstveni program namijenjen je inspirisanju i obrazovanju ljudi, pružajući vrhunski uvid, najbolje prakse te mogućnost QA i UI/UX prekvalifikacije.

Webinar je održan preko aplikacije zoom i privukao i veliki broj učesnika koji su mogli saznati nešto više o gore pomenutim oblastima. Uz to, naši panelisti, Samir Fajković, Mirza Slatina i Melis Okanović su govorili o važnosti prekvalifikacije i daljeg usavršavanja i to kroz lična iskustva što je, vjerujemo, dodatno motivisalo učesnike da probaju nove stvari u životu.

Poklon iznenađenje

Tijekom webinara učesnike smo iznenadili i sa poklonom iznenađenja, a to je fantastični popust od 30% na naše Duo i Grupne programe iz svih edukacija – popust važi do 24.12.2021.

Zahvaljujemo se na strpljenju učesnicima koji su imali poteškoća pri spajanju na webinaru. Snimak webinara je dostupan na našoj stranici te će ga svi zainteresovani moći pogledati.

Svakako pratite Online Akademiju OAK i pogledajte široku ponudu edukacija te odaberite nešto za sebe i isporistite popust od 30%!


Prijava na on-demand webinar: QA i UI/UX te mogućnost (važnost) prekvalifikacije

Share via
Copy link
Powered by Social Snap