On-demand webinar: Romanski jezici – filia latina

Besplatan-webinar-romanski-jezici-filia-latina-i-ljetne-edukacije

Novi webinar, treći po redu, u organizaciji Online Akademije OAK je bio na rasporedu ovog petka. Tema je ovog puta bila nešto drugačija pa smo se odlučili za jezike umjesto tema iz IT svijeta. Govorili smo o  romanskim jezicima koje imamo u našoj ponudi te njihovim poveznicama sa ostalim jezicima. Webinar je protekao u opuštenoj atmosferi gdje su naše panelistkinje izlagale zanimljivosti kao da su na nekoj zajedničkoj kafi što je prijalo i (ovaj put) malobrojnim posjetiocima.

Mogli smo čuti da u španskom postoje dva načina da se kaže ,,volim te’’, da u talijanskom postoji izraz kojim se većina Talijana vodi, a znači ,,sladak nerad’’, kao i da u francuskom možete lako brojati do 60, a onda nakon toga često morate ubaciti i matematičke operacije poput sabiranja i množenja. Zvuči zanimljivo, zar ne? Nakon toga je uslijedio kviz gdje su posjetioci imali priliku da odgovore na neka od pitanja iz webinara.

Na kraju se zahvaljujemo našim panelistkinjama Adelisi Mašić, Lejli Šubo i Manjani Kavazović koje su pokazale da vrijedi dati šansu i prostora mladim i talentovanim ljudima u našoj državi. Posebno ćemo se zahvaliti i posjetiocima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme da se druže sa ekipom iz Online Akademije OAK. Snimak ovog nadasve zanimljivog webinar je dostupan kao on-demand kojeg možete pregledati. Još čekate? Dajte, kliknite već jednom.

Poklon iznenađenje

Ovaj put smo iznenadili sve prisutne na webinaru poklonom iznenađenja, a to je ovaj put cijena grupnih edukacija. Do kraja jula se možete prijaviti na neki od naših kurseva za cijenu od samo 9 KM po času. Da bi ostvarili pogodnost navedenog popusta sve što trebate uraditi je upisati promo kod: OAK9KM u komentar prilikom prijave na edukaciju. Pogledajte široku ponudu edukacija te odaberite nešto za sebe i isporistite popust od 25%!

Ukoliko imate dodatnih upita, slobodno nam se javite, a mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja u najkraćem mogućem vremenskom roku.


Prijava na on-demand webinar: Romanski jezici – filia latina

Share via
Copy link
Powered by Social Snap